BROTS DE NARCOSOCIETAT

5% descompte exclusiu web

18,90 

17,95 

18,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

BROTS DE NARCOSOCIETAT

Una recerca periodística de primer ordre que tracta el narcotràfic a Catalunya. La periodista Fàtima Llambrich ens trasllada enmig de l’estret de Gibraltar perseguint una narcollanxa carregada d’haixix, ens mostra la tensió prèvia a una entrada i registre enmig d’una narcourbanització, ens descobreix com són les plantacions de marihuana i què hi ha al darrere o ens dona a conèixer el Mario, que va ser condemnat per traficar amb haixix a gran escala i pertànyer a una organització criminal. El tràfic de droga repercuteix en la vida diària de tota la societat. El volum de negoci que genera permet als traficants corrompre funcionaris, comprar voluntats, adquirir poder.

Brots de narcosocietat narra aquest fenomen amb investigacions concises que aporten informació de primera mà de com es relacionen els narcotraficants, les connexions amb el Marroc, quina estructura organitzativa tenen i els policies corruptes, i com conflueix el triangle Galícia – Catalunya – estret de Gibraltar.

«El Mario estava en una organització que amb el canvi de mil·lenni havia explorat nous mercats i obert noves rutes. Com si seguissin Moisès de prop, la mar s’obria al seu pas i transportaven les tones de droga desafiant mars i oceans. El negoci creixia, l’ambició s’engreixava, la confiança arrelava i els beneficis brollaven com una font l’origen de la qual ja ningú sap determinar ni es planteja que pugui tenir un final».