EN GUERRA

UNA NOVEL·LA SOBRE EL DALTABAIX DEL BARÇA DURANT LA GUERRA CIVIL

CALPENA, ENRIC

5% descompte exclusiu web

10,95 

10,40 

10,95 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

EN GUERRA

UNA NOVEL·LA SOBRE EL DALTABAIX DEL BARÇA DURANT LA GUERRA CIVIL

CALPENA, ENRIC

Com salvar el Barça?
El malson de la Guerra Civil.L’agost del 1936, moria afusellat el president del Barcelona Josep Sunyol. L’aixecament militar d’aquell estiu va provocar un daltabaix que va afectar persones i institucions. La novel·la En guerra, basada en fets documentats, narra els tràgics moments que va viure el Futbol Club Barcelona al principi de la Guerra Civil i ens fa reviure un període convuls de la nostra història.
Enmig dels rumors sobre l’assassinat del president a mans dels militars revoltats i el desconcert per la confiscació dels sindicats, el club corre un risc extrem de desaparèixer. Amb els directius i els jugadors il·localitzables, algú s’ha de fer càrrec de la situació. El secretari de la Junta, Rossend Calvet, s’erigeix involuntàriament en heroi.
Des de l’amagatall dels fugitius al camp de les Corts, passant pels aldarulls dels fets de maig del 37, la gira a Mèxic i a Nova York de l’equip de futbol per recaptar diners, el bombardeig de les oficines o l’entrada a la ciutat, i a l”estadi, de les tropes franquistes fins a les actituds amb què es va afrontar la contesa, tant les desercions o l’oportunisme d’alguns jugadors i directius com el coratge i la fermesa dels treballadors que van aconseguir preservar el patrimoni. Un fresc de com es va viure el malson de la Guerra Civil al nostre país.