JESÚS ENSENYA’M A PREGAR

5% descompte exclusiu web

4,65 

4,42 

4,65 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

JESÚS ENSENYA’M A PREGAR

Pregar és parlar amb Déu. De la mateixa manera com els nens parlen amb els seus pares, així conversen amb Déu Pare, i amb la seva mare Maria, i el seu germà Jesús.

Amb un llenguatge excepcional per als més petits, el llibre introdueix al tracte amb Déu, desgranant el sentit de les oracions essencials perquè ells comprenguin el que diuen.

Al fil de la vida de Jesús, els nens i les nenes aprenen les primeres oracions: el Parenostre. El Senyal de la Creu. El Glòria. El Credo. Senyor meu Jesucrist. Jo confesso. Benedicció de la taula. Ave Maria. L’Àngelus. Recordeu-vos. El Sant. L’àngel de la guarda. Oracions jaculatòries.

Així, quan la Verge Maria és elegida per ser la mare del Nen Jesús, apareix l’Avemaria. I s’explica el contingut de la pregària.

Jesús és crucificat a la creu. És el Senyal de la Creu explicat als nens. De manera senzilla, s’aborda la creació, qui és l’Esperit Sant, la resurrecció del Senyor, els àngels, l’Església, les oracions del matí i les de la nit.

Inclou contes formatius: La gallina de la meva àvia. Pinotxo i el fuster. Cassimir l’elefant i La llebre i la tortuga; i també endevinalles, jocs i dibuixos per pintar.

Els dibuixos són atractius; reflecteixen escenes de la vida quotidiana: jugant amb Jesús, amb Maria fent pastissos, amb Jesús ensenyant matemàtiques, etc