LA CONILLERA

5% descompte exclusiu web

24,90 

23,65 

24,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

LA CONILLERA

La indústria automobilística ha deixat Vacca Vale, Indiana, i també ha abandonat els seus habitants. Als afores, en un bloc de pisos tronat conegut com la Conillera, hi viu la jove Blandine, que comparteix pis amb tres joves als quals no aprecia ni entén, però que la fascinen estranyament. Tots venen de famílies amb dificultats i lluiten per trobar el seu espai al món. ¿Com arribar a ser gran en aquesta ciutat ruïnosa, en aquest món al qual no li serveix de res la fragilitat de la joventut?

Una instantània mordaç i implacable de la societat actual, una història plena d’humor sobre la nostàlgia, la solitud i la llibertat.

Tess Gunty (South Bend, Indiana, 1993) és llicenciada en Anglès amb una especialització en Escriptura Creativa per la Universitat de Notre Dame. També disposa d’un màster en Escriptura Creativa per la Universitat de Nova York. Els seus escrits s’han publicat a The Iowa Review, Granta, LitHub, Los Angeles Review of Books, entre d’altres. Gunty va créixer a Indiana i actualment viu a Los Angeles. La seva primera novel·la, La Conillera, ha estat premiada amb el National Book Award 2022.

«Tess Gunty té un talent magistral i un ull extraordinari per a tot allò poètic,

commovedor i absurdament sublim… Un tour de force.»

Lauren Wilkinson, autora d’American Spy