L’ASSASSÍ DE LA MUNTANYA

MOTTE, ANDERS DE LA

5% descompte exclusiu web

21,90 

20,81 

21,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

L’ASSASSÍ DE LA MUNTANYA

MOTTE, ANDERS DE LA

Un assassí deixa pistes amagades que només la Leo Asker pot veure… i algú l’haurà de parar.Un assassí deixa pistes amagades que només la Leo Asker veu… i algú l’haurà de parar.
La inspectora Leo Asker sembla que té a tocar la posició de directora del Departament de Delictes Violents de Malmö. Però mentre investiga el segrest de la filla d’un important empresari, sota una gran pressió mediàtica, la direcció opta per «promocionar-la» a cap de l”anomenada Unitat de Casos Perduts i Ànimes Errants, una unitat per a casos estranys situada al soterrani de la comissaria.
Malgrat la humiliació, l”Asker comença a treballar en un dels casos: algú està col·locant petites figures estranyes en una maqueta de tren. De cop, l’Asker s’adona que una d’aquestes figures representa la noia segrestada, i que no és l’única que representa persones desaparegudes en circumstàncies estranyes. Amb l’ajuda d’en Martin Hill, professor d’arquitectura especialitzat en exploració urbana, començarà a seguir la pista d’un assassí despietat.
Aquest misteri atmosfèric i sinistre, perfecte per als amants dels thrillers nòrdics, segueix una inspectora que investiga el costat més fosc de la humanitat.
Aquest misteri atmosfèric i sinistre, perfecte per als amants dels thrillers nòrdics de Jo Nesbø i Stieg Larsson, segueix una inspectora que investiga el costat més fosc de la humanitat.