RETORN ALS ORÍGENS

PREMI NÈSTOR LUJÁN 2023

5% descompte exclusiu web

21,00 

19,95 

21,00 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

RETORN ALS ORÍGENS

PREMI NÈSTOR LUJÁN 2023

Antoni Gaudí i Eduard Toda són dos joves amics aficionats a visitar llocs històrics abandonats. Durant una d’aquestes aventures descobreixen un gravat misteriós prehistòric a les muntanyes pròximes al castell d’Escornalbou, una troballa que marcarà per sempre més les seves existències.

Un segle i mig després, un matrimoni en crisi format per la Laia, una arqueòloga que se sent poc valorada, i l’Arnau, un geòleg atrapat pels interessos econòmics i polítics d’un projecte espinós que amenaça l’entorn natural d’Escornalbou, inicien una investigació contra rellotge que els portarà a descobrir que no tan sols el gravat és un insòlit santuari astronòmic neolític sinó també que tant Toda com Gaudí el coneixien.

Inspirada en una recerca real, la novel·la ens endinsa en les fascinants biografies d’Eduard Toda, primer egiptòleg de l’Estat, i de l’arquitecte Antoni Gaudí, i ens mostra, en un trepidant relat, les connexions apassionants de la Casa Batlló, la Pedrera i el Park Güell amb un paratge molt concret del Baix Camp identificat com el possible indret d’inspiració del genial arquitecte.