30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENTS

5% descompte exclusiu web

14,00 

13,30 

14,00 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENTS

«Manaments» per tractar amb adolescents? «Manaments»? Ai, que us heu equivocat amb aquest títol…! Doncs no és un error, perquè una part d’aquest llibre són, efectivament, manaments. Manaments que en realitat no obliguen, sinó que configuren una proposta que vol contribuir a una vida més feliç, que inclogui una millor comunicació pares-fills en l’adolescència.
30 manaments per tractar amb adolescents és un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu: «És que no ens explica res!» i en canvi l’adolescent pensa: «No paren de preguntar… No callen mai!».
Aques llibre recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10… o fins al número que calgui. Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t’ho pregunta, Recordaràs que l’adolescent fonamentalment menja, dorm i s’arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.
A més inclou un munt d’il·lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d’eines i mames-sismògraf! De l’autor que us va ensenyar a ajudar els fills a estudiar, arriba ara un llibre pràctic i amè per tractar amb els vostres estimats «adolescents pollosos»!