ARROSSOS

TOTS ELS SECRETS I RECEPTES

LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP

5% descompte exclusiu web

21,90 

20,81 

21,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Espanya peninsular i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga. L’horari de llibreria  és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h i dissabtes de 10h a 14h.

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

ARROSSOS

TOTS ELS SECRETS I RECEPTES

LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP

Tots els secrets i les receptes dels millors arrossos L”arròs és un clàssic de la nostra gastronomia i un dels plats més populars: des de l”arròs a la cubana que fa les delícies de petits fins a la festiva paella de llagosta o el tradicional arròs a la cassola. I per cuinar-lo amb èxit cal la saviesa i l”experiència que Josep Lladonosa, un dels mestres de la cuina catalana i que ja de ben petit collia arròs al camp, comparteix en aquest llibre, que aplega noranta arrossos que ha cuinat personalment als fogons del 7 Portes i en altres restaurants al llarg dels anys. En aquest volum saborós hi trobareu receptes imprescindibles, com l”arròs a banda o la paella Manolete, d”altres típiques de diversos indrets del país, com la cassola a la tortosina o l”olla de Pineda de Mar, i algunes que, només sentir-ne el nom, ja fan venir gana, com l”arròs de pessic o el dels tres grapats.Descobrireu de la mà d”un dels grans mestres arrossaires tot el que cal saber per oficiar un bon arròs: de les cassoles als focs, del brou a la picada, dels misteris del sofregit a la màgia de la cocció. Bon profit! JOSEP LLADONOSA I GIRÓ, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor de diversos llibres, entre els quals sobresurten El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades i, molt especialment, El gran llibre de la cuina catalana, que és un clàssic de la literatura gastronòmica i el llibre de cuina més venut dels últims anys.