CUINA DE LA PATATA, LA

FÀBREGA, JAUME

5% descompte exclusiu web

25,50 

24,23 

25,50 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Espanya peninsular i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga. L’horari de llibreria  és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h i dissabtes de 10h a 14h.

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

CUINA DE LA PATATA, LA

FÀBREGA, JAUME

A qui no li agraden les patates? Podem dir que és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món. I també un dels que permeten més preparacions: simplement aixafades o en forma de puré, en amanides, fregides, bullides i combinades amb verdures o llegums, guisades i estofades amb peix o tota mena de carns, fetes al forn, al vapor o amb la fregidora d’aire. Hi ha mil i una maneres de menjar-les! Fins i tot en dolços, coques o pastissos. Tot això, i molt més, ho trobareu en aquest llibre.