HUMANITAS

DE LA POLS ESTEL·LAR A LA REVOLUCIÓ CONSCIENT

5% descompte exclusiu web

19,90 

18,90 

19,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

HUMANITAS

DE LA POLS ESTEL·LAR A LA REVOLUCIÓ CONSCIENT

Som realment dignes del qualificatiu sapiens? La ciència ens ha permès traçar la història de l”univers fins al seu origen, però el que no ens explica és com la pols este?lar que va emergir del Big Bang ha acabat donant forma a criatures que creuen que el sentit de la seva existència és tenir un iPhone de darrera generació o comprar-se una casa al metavers. Segles d”esforços científics per intentar entendre el fet existencial no han servit per treure”ns del pou del «Només sé que no sé res».
Quin és el sentit de la vida? Des de temps immemorials, els éssers humans ens hem fet aquesta pregunta sense trobar cap resposta convincent. Potser per això cada vegada són menys els que s”ho qüestionen i més els que concentren el seu interès a saber quan sortirà la següent temporada de la seva sèrie preferida.
Aquest llibre és una invitació a retrobar-nos amb preguntes que han quedat oblidades i a reflexionar sobre la farsa a la qual, des de la perspectiva evolutiva, hem reduït el fet existencial. A través d”un text entretingut i poètic per moments, que fusiona amb rigor les visions científica i espiritual amb espurnes d”humor i ironia, els autors ens conviden a reinterpretar el camí traçat per la pols este?lar des del Big Bang fins als nostres dies i ens proposen una nova visió, completament transgressora, de qui som i del futur cap al qual ens dirigim.