L’IKU A LA GRANJA. LLIBRE AMB SONS

5% descompte exclusiu web

13,95 

13,25 

13,95 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

L’IKU A LA GRANJA. LLIBRE AMB SONS

Un llibre amb sons d’animals de la granja que té com a protagonista l’Iku.Un llibre amb 5 sons divertidíssims relacionats amb la granja!
Avui l’Iku va de visita a la granja, hi ha tantes coses a fer! Saludrarà els porquets, donarà menjar al xai, i després anirà al prat a veure les vaques. Als infants els encantarà veure com les seves botes queden atrapades al fang… i sentir el soroll que fan! Oh, oh! Amb un senzill missatge de resiliència al final, aquest llibre està pensat per criatures a partir d’1 any.
Un llibre sonor ideal per compartir amb infants a qui els fascinin els animals. A més a més, repassaran els diferents colors a cada pàgina: el vermell del tractor, el rosa dels porquets, el blanc de la llet, el verd de l’herba…
Els botons estan adaptats a mans petites i conviden a interactuar amb el llibre. Els infants premeran els botons una i altra vegada, fascinats pels sons. Els encantarà escoltar el so del tractor, el xai bebent llet, la vaca mugint, una caiguda al fang i el cant del gall a l’acomiadar-se del seu gran dia a la granja.
Les il·lustracions de Nicola Slater són, a part d’adorables, molt detallades, cosa que permet fer molts comentaris sobre què succeeix a cada escena. 
Des d’un punt de vista modern que serveix tant per a nens com per a nenes ja que està lliure d’estereotips de gènere.
Recomanat a partir d’1 any.
Títols de la col·lecció Iku:

L’Iku ja no porta bolquer
L’Iku va a l’escola
L’Iku se”n va a dormir
L’Iku a la granja