PAPALLONES NEGRES

MORRIS, PRISCILLA

5% descompte exclusiu web

19,50 

18,53 

19,50 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Espanya peninsular i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga. L’horari de llibreria  és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h i dissabtes de 10h a 14h.

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

PAPALLONES NEGRES

MORRIS, PRISCILLA

Papallones negres és una novel·la que s’endinsa en la història de Sarajevo durant el seu setge, una de les èpoques més tràgiques de la història recent d’Europa. La protagonista, Zora, una artista i professora, decideix quedar-se a la ciutat quan esclata la violència, mentre envia la seva mare i el seu marit a Anglaterra per protegir-los. A mesura que la guerra se solapa amb el dia a dia, Zora es veu immersa en una realitat de violència i incertesa, amb una llibertat que desapareix i una vida que es veu amenaçada constantment.

Tot i que el setge de Sarajevo deixa la ciutat sumida en l’horror, Zora troba refugi en una nova comunitat composta per veïns que, tot i no conèixer-se gairebé, comparteixen el desig de sobreviure i preservar el que queda d’humà enmig del caos. La ciutat, tot i la destrucció, es converteix en un espai de resistència, on l’art, l’amistat i l’amor s’imposen com a armes d’esperança per combatre l’atrocitat que els envolta.

La novel·la és una oda a la resistència i a la capacitat de mantenir viva la flama de l’esperança enmig de l’horror de la guerra. Amb un estil sorprenent i líric, Papallones negres ens retorna a aquests fets brutals que van marcar el món, mostrant-nos el poder de la solidaritat humana, l’art com a forma de resistència i l’amistat com a element clau per lluitar contra la deshumanització.

Aquest llibre no només ens parla del setge de Sarajevo, sinó que també ens recorda la importància de preservar la nostra humanitat en els moments més foscos de la història, on els petits actes de resistència i comunitat poden ser la clau per sobreviure i resistir la desesperació.