SÀPIENS

UNA BREU HISTÒRIA DE LA HUMANITAT

5% descompte exclusiu web

12,95 

12,30 

12,95 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

SÀPIENS

UNA BREU HISTÒRIA DE LA HUMANITAT

BESTSELLER INTERNACIONAL. Més d”1.000.000 d”exemplars venuts.
El relat apassionant de l”extraordinària història del gènere humà.
«Un gran relat de la història de la civilització humana, des dels primers caçadors recol·lectors ?ns a la societat i economia actuals.»  MARK ZUCKERBERG
Fa cent mil anys, l”Homo sapiens era un animal insigni?cant que s”ocupava de les seves coses en un racó de l”Àfrica i compartia el planeta amb almenys cinc espècies més d”humans. De sobte, però, fa setanta mil anys, un canvi misteriós i profund en les seves habilitats cognitives el va convertir en l”amo del món. Avui dia només hi ha una espècie humana a la Terra. Nosaltres. L”Homo sapiens.
Com s”ho va fer l”Homo sapiens per aconseguir extingir la resta de les espècies d”humans i gairebé la meitat dels mamífers terrestres més grans del món? Per què els nostres avantpassats es van organitzar per crear ciutats i regnes? Com vam arribar a creure en els déus, les nacions i els drets humans; a con?ar en els diners, els llibres o les lleis? Per què ens vam convertir en esclaus de la burocràcia, els horaris i el consumisme? Els humans, som més feliços a mesura que la història progressa? Com serà el nostre món d”aquí mil anys?
Sàpiens qüestiona tot allò que sabíem sobre l”ésser humà. Una obra brillant que ofereix una nova perspectiva de la humanitat i que ens permet connectar els fets del passat amb les preocupacions actuals.