ENTRE ELS DÉUS I EL NO-RES

RELIGIONS, ESPIRITUALITATS, ATEISMES

5% descompte exclusiu web

30,00 

28,50 

30,00 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

ENTRE ELS DÉUS I EL NO-RES

RELIGIONS, ESPIRITUALITATS, ATEISMES

És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s”assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L”estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones?
Mai com avui havíem viscut en un món amb tantes possibilitats d”optar entre diferents creences i alhora de perdre”ns completament en la confusió de termes, plantejaments i ofertes de sentit. Aquest llibre vol ser com un mapa a gran escala per orientar-nos i ordenar la complexitat, un mapa on s”hi dibuixen algunes de les creences atees, indiferents, agnòstiques, religioses i espirituals més pregones, alguns dels camins més transitats de la humanitat, remarcant sobretot allò que és més propi de cada viarany, però també els punts de contacte entre les cosmovisions més inconciliables.
L”obra inclou una selecció de textos de les traces deixades per aquestes tradicions espirituals i filosòfiques que a voltes divergeixen i a voltes s”entrecreuen i s”enriqueixen en la marxa a les palpentes de la humanitat des de la nit dels temps.