LA NOIA QUE VA VIURE DUES VEGADES (MILLENNIUM 6)

5% descompte exclusiu web

22,50 

21,37 

22,50 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

LA NOIA QUE VA VIURE DUES VEGADES (MILLENNIUM 6)

La Lisbeth Salander està preparada per a la batalla final contra l”única persona que, tot i ser-li idèntica, li és del tot oposada: la seva germana Camila. Aquesta vegada, però, la Lisbeth prendrà la iniciativa. S”alliberarà del mal i el dolor de tota una vida.
Durant mesos, la Lisbeth s”ha estat acostant al seu objectiu: ha deixat enrere Estocolm, porta un pentinat nou i s”ha tret els piercings. Sembla una executiva més, però les executives no amaguen una pistola sota l”americana, no són hackers expertes ni tenen cicatrius i tatuatges que els fan recordar que han sobreviscut a l”impossible.
En Mikael Blomkvist, d”altra banda, està investigant la mort d”un sense sostre de qui només se sap que ha mort mentre pronunciava el nom del ministre de Defensa del govern suec i que guardava el número de telèfon del periodista a la butxaca. En Mikael necessitarà l”ajuda de la Lisbeth, però per a ella el passat és una bomba a punt d”explotar.
L”última aventura de l”aclamada continuació de la sèrie Millennium de Stieg Larsson és una novel·la potentíssima que barreja escàndols polítics i enigmes en les més altes esferes de poder amb el desenllaç de la història d”un dels personatges més fascinants de tots els temps.